top of page

Foredrag

Behov for en annerledes foredragsholder? En som inspirerer og engasjerer gjennom å kombinere historiefortelling med faglig kompetanse? En som bygger tillit gjennom å dele kunnskap og skape en enhet mellom det private liv og den profesjonelle praksis? Rita Jacqueline er utdannet som vernepleier med videreutdanning i familieterapi, karriereveiledning, og ledelse. Humor og historiefortelling er en del av hennes foredrag og hun beskrives som ekte, åpen og ærlig, et fyrverkeri av en foredragsholder med et varmt hjerte. Rita Jacqueline er i tillegg grunnleggeren av Verdifestivalen og 10% av inntektene fra foredragene går til VF.

Hvem blir jeg i møte med den andre?

Om relasjonskompetanse og kommunikasjon. Bidrar til refleksjoner rundt hvordan vi samhandler med andre.

God nok

Om menneskeverd, likeverd og relasjoner.

Medaljens forside

Erfaringsforedrag med bakgrunn i egen helse og et levd liv. Rita Jacqueline har bipolar lidelse 2, ptsd og «en haug» med andre diagnoser.

Ta kontakt for tilbud!

Takk for forespørsel. Jeg tar kontakt!

Jeg har vært på workshop i Stavanger med historieforteller Rita Jacqueline. Hun er inspirerende, kreativ, helt ekte og byr raust på seg selv. Etter workshopen med Rita Jacqueline er jeg motivert til å la historiene få blomstre i mitt arbeid som Samtaler.

Siri Voll, selvstendig næringsdrivende «Samtalar»

bottom of page